29.09.2012 г.

Нестандартно татуирани хора

Който не може да се побере в кожата си, търси начини да я промени, изрисува, надупчи и каквото още му дойде на ум, стига само да се доближи до идеала си за красота. Дали обаче околните ще оценят усилията му е спорен въпрос. Ето и няколко човека, решили да променят визията си необратимо:

Kala Kawai - рогатият мъж е собственик на студио за татуировки и пиърсинг в Хавай. 75% от тялото му е покрито с татуировки и има 67 пиърсинга. Той държи рекорда за най-големи имплантирани рога.

Този човек, както може да се види и от долните две снимки е единственият в света човек със 100% татуирана кожа. Цялата му кожа е покрита с мастило, като сега вече се татуира с бяло мастило върху черното. 41- годишният Lucky Diamond е започнал да се татурира с най-различни фигури, но страстта му е придобила застрашителни размери и сега вече той няма нито едно бяло и нетатуирано място по кожата си. Дори венците и устните му са татуирани. Официално той се води за най-татуирания човек в света.




53 годишната Джулия още на 30 г. заболява от рядката болест порфирия, при което кожата и започва да се изменя. Тя покрива увредените участъци с татуировки със специално мастило, което предотвратява образуването на мехури по кожата - характерни за заболяването и. Тя се води за най-татуираната жена в света, като тялото и е покрито почти цялото с татуировки - 95% от него е изрисувано.

Tiger Lady - освен тигровите татуировки, дамата има и тигрови мустаци, които са поставени чрез пиърсинг. Работи в студио за татуировки.

Този човек, вече покойник, е английски аристократ, завърнал се през 20-те години от Първата световна война. За времето си, поведението му е било много скандално, той е лакирал ноктите си и си е слагал червило. Не след дълго решава да започне да се татуира като зебра, на ивици. След време придобива тази скандализираща обществото визия, особено за времето, по което е живял. Horace Ridler, както е името му, се е наричал "Варварската красавица" и често е казвал, че под тази впечатляваща външност, всъщност е един обикновен човек.

Рик - момчето зомби. Rick Genest е канадски модел и художник. Почти цялото му тяло е татуирано като разлагащ се труп. Зомби визията му осигурява доста популярност в интернет.

Dennis Avner - мъжът котка. Този човек е претърпял часове пластични операции, за да заприлича на любимото си животно, което счита за свой талисман - тигъра. Модификациите включват множество татуировки, подкожни импланти и оформяне на зъбите. В края на всички процедури, мъжът е придобил тази шокираща визия. Чудно, дали си има приятелка?
Денис преди и след промяната си в тигър.

Erik Sprague - един от първите хора в света, които са се подложили на процедура по разцепване на езика. Той се трансформира във визията на влечуго след повече от 700 часа татуиране. Ерик има подкожни импланти, променил е формата на зъбите си, като ги е изострил, за да прилича максимално на идеала си. Дори е искал да му поставят опашка, но засега още без успех.

Човек трябва да знае, кога да спре...Elaine Davidson държи световния рекорд за най-много пиърсинги по тялото. Тя има над 7000 пиърсинга по тялото. Впечатляващо, но доста грозничко...

Том - човекът леопард вече е над 76 годишен. Той се е скрил от обществото преди години, след като е направил леопардовата си визия. До 2008 г. той е живял в малка хижа на пуст остров в Шотландия, а сега се е преместил в Broadford, като продължава да живее в уединение.


За този пич може да се каже само, че се е загрозил доста успешно, но не изглежда особено щастлив от това...

0 коментара:

Публикуване на коментар